Savolaisia surautuksia moottoripyörillä - Random adventures on motorcycles

2015 GS Trophyt

GS Trophy Savo-Karjala 2015, päivä 5

2.10. Perjantai (ks. 1.10. torstai)

Perjantaina jouduttiin tyytymään lyhyempään ajopäivään sillä Samilla oli työpalaveri klo 13 alkaen ja myös Mikalla oli velvollisuuksia pian tuon jälkeen.

Tämän ei annettu haitata vaan otettiin  käytettävissä olevasta ajasta irti hyviä fiiliksiä. Niitä tarjosi mahtavat hiekkatiet jotka koostuivat joiltain osin aiemmin tällä viikolla ajetuista teistä ja osin uusista teistä. Yhteistä oli se että ne olivat kaikki pienehköjä hyväpohjaisia nautinnollisia surautteluteitä. Samilla oli mukana laukut joten varsinaisilta poluilta poissapysyminen oli hyvä valinta. Tälle päivälle oli luvattu koviakin sateita ja tiet olivat yön jäljiltä märkiä ja osin liukkaitakin. Lisäksi ajomatkan aikana satoi osan aikaa mutta mitään kovaa sadetta ei ehtinyt tulla niskaan.

Vajaan parin tunnin ajelun jälkeen saavuttiin reitillä siihen pisteeseen josta Sami jatkoi matkaa kotiin ja Mika palasi mökille odottamaan perheen saapumista viikonlopuksi. Voi sanoa että koko matka ajettiin hymy korvissa kun ajatuksiin nousi se miten ainutlaatuinen viikko oltiin saatu kokea keskittyen täysillä meille niin tärkeään harrastukseen

Päivän kilometrit olivat noin 100 ja aikaa meni parisen tuntia.

Tähän siis päättyi GS Trophy Savo-Karjala 2015 jossa Karjala-osuus jäi siis odottamaan myöhempää. Viikko oli juuri sitä mitä siltä toivottiin vaikkakaan ei menty sinne minne piti 🙂

Huippu touhua huipussa seurassa, täysiä päiviä mutta ei aikatauluja, fiiliksen mukaan menemistä, irtiottoa arjesta, huikeita teitä, rankkoja polkuja, äijäjuttuja. Niistä on GS Trophyt tehty 😀

Ohessa videokoostetta viikon tapahtumista.

Leave a Reply