Savolaisia surautuksia moottoripyörillä - Random adventures on motorcycles

2018 Reissut

Altai 2018 D21

Pietari-Imatra-Kuopio 430km, 10h

Kuopio 110000 asukasta.

Edellisillan jälkeen hiukan väsyneenä lähdimme liikkeelle puolen päivän aikaan. Aamupala oli onneksi tukeva, ehkä reissun tuhdein. Ollaan selkeästi paikassa jossa käy myös meikäläiseen aamupalaan tottuneita. Leipä oli vaan edelleen paahtoleipää. Näillä eväillä lähdettiin kuitenkin tekemään kotimatkaa hyvässä säässä.

Ajoimme rajalle asti eilisen tankin turvin. Rajalla ei Nuijamaan ylityspaikalla ole bensa-asemia joten jatkoimme rajan yli ja Imatralle saakka ennen kuin tankkasimme vielä viimeisen kerran ja sitten suunnistimme kohti kotia. Samalla nautittiin myöhäinen lounas paikallisen ABC-aseman noutopöydästä. Loppumatka kotiin oli aikamoista painamista ja välillä myös satoi vähän aikaa joten sadepuvutkin oli päällä puolisen tuntia matkan aikana. Vähän vaati totuttelua myöskin suomalainen liikennekulttuuri, on se vaan helpompaa olla motoristi suuressa maailmassa kuin Suomessa. Valitettavasti…

Näin matkalaiset ovat saapuneet kotiin ja arki koittaa, samoin päättyy blogin kirjoittaminen. Toivottavasti lukijat ovat saaneet edes jonkinlaisen kuvan meidän reissusta, enemmän juttuja matkasta voidaan tarinoida sitten kasvotusten. Tarinoita tälläkin reissulla pääsi syntymään, jotain jäi blogistakin varmaan pois.

Videomateriaaliakin löytyy aikamoinen läjä ja sen kelaamiseen menee jonkin aikaa. Tulossa on kuitenkin päiväkohtaiset videot kunhan kerkiää, niiden valmistumisesta viestitään sitten Facebookissa. Nyt kuitenkin vedetään vähän happea ja katsellaan ensi viikolla videoita sekä reissun jälkisanoja.

Ensi kertaan…

Leave a Reply