Savolaisia surautuksia moottoripyörillä - Random adventures on motorcycles

2019 Surautukset

Suovun seikkailut

Kesäkuussa käytiin useampaan otteeseen surauttelemassa Suovun suunnalla etsien hyviä (lue: haastavia) reittejä ajettavaksi.
Pohjatyön teki suurimmalta osaltaan Mika joka etsi maastokartasta uria tutkittavaksi. Noita käytiinkin sitten tutkimassa kolmeen eri otteeseen ja paljon on edelleen tutkittavaa jäljellä.
Oheisista videoista löytyy materiaalia siitä millaisista surautuksista on ollut kyse.

4.6.2019 Mika ja Sami
Pitkästä aikaa koko tiimi oli kerralla ajamassa. Viimeksi porukalla on surautettu viime vuoden puolella, poislukien Pietarin reissu.
Kun mukaan pakataan juomista sekä kirveet tietää se myös että edessä on pikkuisen haastavampaa maastoa. Täytyy totisesti sanoa, että reissu ei jättänyt kylmäksi. Varsinkin Mikalla oli ”pieniä” haasteita tuoda norsua yli kivikkojen. Hauskaa oli taas koko rahalla!
Video 1 (Sami): https://youtu.be/AWWpNxgoH34
Video 2 (Mika): https://youtu.be/AmUd9tkCvDs

9.6.2019 Sami ja Aki
Sami kävi jatkamassa Mikan kartasta merkkaamien reittien tutkimista samalla alueella missä Mikan kanssa käytiin aiemmin. Tällä kertaa ajokaverina oli Aki. Hikistä ja hauskaa edelleenkin!!
Video: https://youtu.be/ff5X_yPm-kY

11.6.2019 Mika ja Sami
Tänään surauteltiin kolmisen tuntia Suovun puskissa. Illan aikana kartoitettiin kymmenkunta etukäteen kartalta löydettyä polkua. Hirveän moni ei osoittautunut ajokelpoiseksi, mutta muutama helmi kyllä löydettiin. Isompia kivikkoja ei lähdetty nyt ajamaan vaan säälittiin Mikan norsun kytkintä.
Video 1 (Sami): https://youtu.be/skqA4Bbg5zE
Video 2 (Mika): https://youtu.be/Lj2Jurj9Www

Leave a Reply