Savolaisia surautuksia moottoripyörillä - Random adventures on motorcycles

2015 Surautukset

Valmistautuminen kauteen 2015

Valmistautuminen uuteen kauteen on aloitettu jo vuoden 2014 puolella. Tällöin sekä Mikalla että Samilla hankintalistalle tulivat toiset vanteet.

Mika asenteli uudet kumit olohuoneessa ja operaatio onnistui hyvin. Toisille vanteilla tulee sitten enemmän asfaltille soveltuvat kumit.

Surauttelukumit ja vaihtotyökalut.

Myös Samilla oli talven aikana ohjelmassa nappulakumien asennus toisille vanteille. Renkaiksi valikoituivat Kenda Big Blockit. Mielenkiinnolla odotetaan kevättä jotta päästään nappuloita kokeilemaan käytännössä…
Uusiin vanteisiin tuli vaihdettua myös laakerit, vanhojen historiasta kun ei ollut tietoa.
image

 

Sami vaihtoi pyöräänsä myös ohjauslaakerit entisten oltua jo selvästi vialliset, on kasigessun tyyppiominaisuus kuluttaa ohjauslaakereita nopeasti. Samalla vaihtui myös etuiskareiden öljyt ja iskareiden korkkeihin asennettiin ilmausventtiilit, niiden testausta odotetaan myös innolla.

image

Samalla vaihtui myös alkuperäinen muovinen pohjapanssari R&G Racingin alumiiniseen.
image

Tekniikkahommien lisäksi on luonnollisesti haettu ajokuumetta ajovideoita katsellen ja tulevan kesän ajeluita suunnitellen. Sami on myös piirtänyt naviin reittejä maastokartan pohjalta, jospa niistä edes osa olisi oikeasti ajettavissakin.

Leave a Reply