Savolaisia surautuksia moottoripyörillä - Random adventures on motorcycles

2015 Surautukset

Helteinen surautus

Tällekin kesälle saatiin ainakin yksi helteinen surautus kun Sami kävi reilun kolmen tunnin lenkillä uusilla seuduilla Vehmerin lähistöllä.

”Uutta” tietä ja melkoisen mukavaa kelkkareitin pohjaa löytyikin yllättävän läheltä kohta lossin jälkeen ja hiki pääsi yllättämään vaikka ajovarustus oli kelin mukaisesti tavallista kevyempi. Täytyy kyllä todeta että valkoinen Savon Surauttelijat -crossipaita on hellekelille erinomainen valinta!
image

Reissu sujui kaikinpuolin oikein mukavasti ja juomareppu oli tarpeen varsinkin vaativammilla osuuksilla. Lossiakaan ei tarvinnut odottaa kumpaankaan suuntaan, uskomaton tsäkä.

Reitti oli yhdistelmä kahdesta ennakkoon naviin tallennetusta reitistä ja voi kyllä sanoa että melko nappiin on sattunut maastokartan pohjalta uravalinta. Toki jälkeen piti poimia myös pari reitin sivusta lähtenyttä uraa joita ei ollut kartoissa.

image

image

Jälleen kerran voi sanoa että tämä reitti pitää käydä ajamassa uudestaankin, vaikkapa porukalla heti kun Mikan mopo on taas ajokunnossa kytkinremontin jälkeen…

Leave a Reply