Savolaisia surautuksia moottoripyörillä - Random adventures on motorcycles

2015 Surautukset

Umpiperien EK

Sami kävi Akin kanssa Suovulla surauttelemassa umpiperän toisensa perään. Tämä oli ihan tarkoituksellista ja navin kartasta etukäteen nähtiin että tiet ovat umpiperiä…näin kuitenkin tarjolla oli mukavia teitä ja jokunen maisemapaikkakin. Tiet olivat jo pääosin kuivuneet talven jäljiltä ja ajaessa sai keskittyä olennaiseen, toki paikoin tuli vastaan myös rekkojen tekemiä uria pehmeämmissä kohdissa.

Aikataulun takia paljon teitä jäi vielä kokeilematta joten uutta käyntiä tännekin suunnalle on odotettavissa…

P.S. Kuvia ei tältä surautukselta muistettu ottaa joten käytetään kuvana Mikan aiemmin ottamaa kuvaa paikasta josta kuitenkin tällä kerrallakin ajettiin…nyt toki tuo kohta oli jo raivattu ajettavaan kuntoon.


Leave a Reply