Savolaisia surautuksia moottoripyörillä - Random adventures on motorcycles

2015 Surautukset

Ajokamojen testisurautus

Sami kävi itsekseen surauttamassa sen verran että pystyi testaamaan uusia ajokamoja. Sekä Sidi Adventure Goretex -kengät että Leattin iskusta kovettuvilla suojilla varustettu suojapaita toimivat mukavasti. Nyt oli ensimmäistä kertaa surauttelukäytössä myös crossivarustekassin uumenista kaivetut polvisuojat ja niskatuki-donitsi.

Kokonaisuutena voi olla oikein tyytyväinen varusteiden mukavuuteen, Leattin suojapaitaa ei oikeastaan muutoin huomannut kuin siitä että lämmin meinasi tulla. Sidin kengät tuntuivat hyviltä joskin vaihdepolkimen käyttö vaatii vielä hieman totuttelua jäykemmillä kengillä.

Reitti oli osin tuttua ja osin uutta pikkutietä ja pari umpiperää tuli myös poimittua mukaan…

Vesi on näköjään melko korkealla:
image

Myös tällaista tietä tuli ajettua:
image
…kunnes eteen tuli tämä:
image

Hauskaa tämä on edelleen 😀

Leave a Reply