Savolaisia surautuksia moottoripyörillä - Random adventures on motorcycles

2015 Surautukset

Pullopilotit

Mika kävi vierailevan tähden eli Petskun kanssa harrastamassa maakuntamatkailua. Samalla toimitettiin paketti(ehjänä) syntymäpäiväsankarille. Näin saatiin vähän asiaakin reissulle, ettei homma mene ihan huviajeluksi.

Matkalle osui hienoa asfalttitietä sekä mukavaa hiekkapätkää. Välillä saatiin nauttia myöskin mukavan raikkaasta vesisateesta. Se mukavasti teki hiekkateistä pehmeitä ajettavia. Osaan hiekkatietä oli vielä löysästi ajettu sepeliä, joten ajonautinto oli taattu.

Taasen kerran parhaat pätkät löytyivät kotimatkalta, kun kamerasta olivat akut loppuneet. Joten näkymät ja ajotuntumat ovat piirtyneet vain muistirannuiksi.

Reissu oli oikein mukava päivän mittainen minireissu.

Videokooste täällä.

Leave a Reply