Savolaisia surautuksia moottoripyörillä - Random adventures on motorcycles

2015 Surautukset

Uraa etsimässä

Mika kävi eilen ja tänään etsimässä uutta uraa. Eilinen kierros suuntautui Rytkyn suunnalle. Tänään oli vuorossa Puutossalmen umpiperät.

Mitään ihmeellistä ei löytynyt, mutta ei tuolla aika mennyt hukkaan ajellessa.  Maasto oli mukavaa ja kelikin suosi. Välillä tuli jopa hikikin.

Rengastuksena oli ”katurenkaat”, joten syvällisempi etsiminen oli jätettävä toiseen kertaan. Myöskään yksin ei ihan joka kolkkaan kannata lähteä nuuskimaan. Muutamia potentiaalisia uria näytti lähtevän asutusten lähistöltä. Ne on kuitenkin jätettävä rauhaan, ettei aiheuteta mielipahaa mukavalla harrastuksella. Vaativassa maastossa tahtoo väkisin tulla melusaastetta.

Samalla tuli testailtua tänään hankittua uutta niskatukea, joka pysyi ihan hyvin paikallaan ainakin tämmöisessä rauhallisessa ajossa. Testailin tukea ajotakin päälle, haarniskaan sovittaminen vaatii vähän näpertelyä.

Päivän tuoksinnan lomassa kävin lounaalla Vehmerin Mainingissa. Ainakin jälkiruokana ollut pulla oli iso. Mopolle evästä tarjoilin Vehmerin SEOlta.

Muutama potentiaalinen uran alku tuli kaapattua navigaattoriin 😉

Vaikka reissu oli uusien urien suhteen vähän heikko, niin muuten oli mukava viettää päivää kierrellessä rennosta pitkin pikkuteitä.

Leave a Reply