Savolaisia surautuksia moottoripyörillä - Random adventures on motorcycles

2015 Surautukset

Kylässä

Mika ja Anne kävivät kyläilemässä Varkaudessa. Kyläreissulle lähdettiin Annen päästyä töistä. Menomatka kurvailtiin mukavassa säässä pieniä asfalttiteitä pitkin. Eksyttiinpä vahingossa muutamaksi kymmeneksi kilometriksi hiekallekin. Annellakin alkaa hiekkatiet luistamaan vallan mainiosti. Kyläilyn lisäksi käytiin syömässä Mortonilla aivan huikeat hamppurilaiset. 

Kyläilyn jälkeen matka suuntasi kohti Villa Savolaista. Kello oli sen verran paljon, ettei pidempiä kiertoteitä matkalle tarvittu. Mökille mennessä viimeiset parikymmentä kilometriä oli taasen hiekkaa. Mökillä saunottiin ja oltiin yötä. 

Seuraavana aamuna kurvailimme kohti Kuopiota sateisessa säässä, koska Annella oli töitä. Valokuvausta ei harrastettu koko reissulla, sen verran tutut maisemat olivat.

Mukava pikkureissu hyvässä kelissä piristi arkea mukavasti.

Leave a Reply