Savolaisia surautuksia moottoripyörillä - Random adventures on motorcycles

2017 Surautukset

Keväisellä kelkkauralla

Sami kävi Akin kanssa ajelemassa kelkkauralla keväisella kallavedellä.

Ensin käytiin kodin lähistöllä tarkistamassa kelkkaurat joilla edellisenä talvena ajeltiin. Niillä oli kuitenkin ajettu niin vähän että pohja ei ollut kovettunut mopoa kantavaksi. Näin ollen pantiin crossipyörä peräkärryyn ja siirryttiin kallaveden rantaan ja hulppeille kelkkaurille jäällä.

Keli oli mitä parhain ja ajelusta nautiskeltiin. Ura oli hyvässä kunnossa joten oli mukava ajella ja mopokin tuntui toimivan.

Kuitenkin, juuri kun päästiin jäältä maakannakselle, alkoi mopo ilmoitella hyytymisen merkkejä ja heti jäälle laskeuduttua se hyytyi kokonaan. Niinpä ajelut loppuivat kesken ja Sami pääsi taas työntohommiin.

Akin Tohtori toimi hienosti ja Aki tarjosikin Samille paluukyydin auton luokse ettei tarvinnut työntää mopoa kilometrikaupalla.

Videokooste ajelusta.

Leave a Reply