Savolaisia surautuksia moottoripyörillä - Random adventures on motorcycles

2017 Surautukset

Kehvontien kierros

Mikan särjettyä crossipyörästä tanko, ei koko viikonlopun aikana päässyt kunnolla ajamaan. Joten kun mökiltä maanantaina palattiin kaupunkiin, polte ajohommiin oli jo melkoinen. Kevyen houkuttelun jälkeen sain naapurin mukaan ja niin iltalenkille lähdettiin kahdeksan aikaan. 

Lähtiessä keli on aurinkoinen ja lämmin, noin kahdeksan astetta. Mika testaili samalla taas kuvauskalustoa sekä jäljitintä. Ennen lähtöä piti kypäräpuhelimet parittaa, että päästää tarinaa heittämään ajon aikana. Pienen alku haasteen jälkeen ääni rupesikin kuulumaan.

Ajo suuntautui Lamperilaan josta sitten paluureitti muodostui Kehvontien kautta. Lenkki on vähän päälle sata kilometriä ja se on täysin asfalttia. Aikaa kierrokseen meni vähän reilu tunti ja Kehvontiellä on paikoin aika kylmiä kohtia noin puolitoista astetta. Se alkoi jo tuntua vähän viileältä. 

Lenkki jäljittimen ”silmin” nähtynä.

Taasen tuli testattua kameraa, joka toimi ihan hyvin. Kuvauksellisesti ei kovin hääviä tavaraa, mutta tulipahan taas testattua kalustoa.

Videon pätkä.
Ihan mukava pikku kierros, vaikka soraa ei ollutkaan tarjolla. Kuluneet katukumit ei olekaan hiekalla aivan parhaimmillaan. Kausi etenee ja tuntuma kasvaa…

Leave a Reply