Savolaisia surautuksia moottoripyörillä - Random adventures on motorcycles

2019 GS Trophyt

Karelia 2019 D5

Tänään on heti aamusta sateista ja ennuste lupaa kovaa sadetta koko päiväksi, illaksi myös ukkosta. Niinpä aamupalalla päätämme jättää tälle päivälle suunnitellun pienen ajelun välistä ja viettää päivän turisteina Petroskoissa.

Ensimmäiseksi menimme Lotos plaza – ostoskeskukseen jossa nautimme myös lounaan kierreltyämme ensin jonkin aikaa päämäärättömästi liikkeissä.

Aki nautti lounaaksi jotain kebabwrapin tyyppistä kanaruokaa ja Sami kanawokkia. Hyvää ja edullista kummallakin.

Ostoskeskukseen food courtin vieressä oli sisäluistinrata. Jätettiin kuitenkin luistelut välistä.

Lounaan jälkeen menimme taksilla keskustaan ja ensimmäiseksi Äänisen rantabulevardia vilkaisemaan. Siellä on hieno paviljonki ja muistomerkit jne. Ei ihan meidän juttu kierrellä näitä mutta käytiinpähän katsomassa samalla kun siirrytään keskustaan, rannasta on vain muutaman sadan metrin matka ytimeen.

Siellä Sami kävi uudemman kerran Megafonin myymälässä ja siellä saatiin nyt tehtyä pyyntö hyvittää virheellisen nettipaketin kulut. Sen jälkeen etsittiin sopivaa kahvilaa jälkiruokaa ja kahvia varten, pari vaihtoehtoa skipattiin ja lopulta päädyttiin Dejavu-bistroon, samaan paikkaan jossa käytiin edellisenä päivänä Romanin kanssa lounaalla.

Sade ulkona tuntuu vain yltyvän ja me siirryimme Neubrandenburg-pubiin nauttimaan yhdet siiderit.

Valinnanvaikeutta ei syntynyt kun tarjolla oli tasan yksi vaihtoehto. Mukavan oloinen paikka jossa istuskeltiin pari tuntia aikaa kuluttamassa, hotellille kun ei huvittanut palata sillä siellä ei ollut tarjolla mitään ohjelmaa.

Kun viimein alkoi tulla nälkä, siirryimme Green Street pubiin ja söimme päivälliseksi maukkaat hampurilaisateriat. Sami valitsi Spicy Burgerin joka oli nimensä mukaisesti mukavan tulinen mutta herkullinen.

Päivällisen jälkeen siirryttiin hotellille ja pienen kävelyn jälkeen siirryttiin huoneeseen valmistautumaan yöunille. Sami myös pakkaili tavaroita valmiiksi huomista varten.

Leave a Reply