Savolaisia surautuksia moottoripyörillä - Random adventures on motorcycles

2021

Toisessa polvessa!

Viimeisen parin viikon aikana kuopiolaiseen liikenteeseen on ilmestynyt kaksi uutta kulkijaa kaksipyöräisillään…nimittäin toisen polven Savon Surauttelijat Iida ja Juuso. Iida on Mikan ja Juuso Samin jälkikasvua.

Iida on harjoitellut menneinä vuosina kaksipyöräisillä ajoa mökillä isän kanssa ja nyt on sitten mopokortti taskussa ja pääsee surauttelemaan mielin määrin. Mika ei tätä päässyt näkemään mutta tiedämme kaikki että hän on pakahtua ylpeydestä tuolla jossain! Ja varmasti järjestelee yläkerrasta suojelusenkeleita Iidan reitille missäpä sitten ajeleekin!

Juusollekin mopohommat on iso kiinnostuksen kohde ja ahkeralla opiskelulla teoriakoe meni ensi kerralla läpi hyvin pistein ja samoin onnistui käsittelykoe. Muutaman kerran päästiin ennen käsittelykoetta harjoittelemaan asvaltilla ja jonkin verran ajoa oli takana kaverin mökillä hiekkateillä. Enpä voisi olla pojasta ylpeämpi! Yhteisiä ajoreissuja on jo suunnitteilla…

Onneksi olkoon Iida ja Juuso ja kaikkea hyvää surautteluihinne!

Leave a Reply