Savolaisia surautuksia moottoripyörillä - Random adventures on motorcycles

2015 Surautukset

Virralla Warren…

…eiku varrella virran käytiin kääntymässä, virta oli sen verran voimakas että ei uskallettu kokeilla ylitystä varsinkaan kun pohjaa ei nähnyt kunnolla ja vettä oli ainakin 40 cm…kenties myöhemmin joestakin pääsee yli. Ainakin toissakesänä Sami pääsi siitä helposti yli veden oltua matalalla.

Tämän päivän reissulla Sami kävi Akin kanssa surauttamassa välillä sateisessa kelissä kolmisen tuntia. Reitille mahtui PV:n entisiä teitä, traktoriuraa, vanhaa kaatopaikan ”tiestöä” ja metsäautoteitä. Ja luonnollisesti muutama umpiperä. Lisäksi päästiin raivaamaan kaatuneita puita ja risuja.

Polttoaineen kulutus yllätti joten kesken reissun piti alkaa etsiä huoltista ja sen vuoksi sitten reittikin meni uusiksi. Samilla kirjattiin ennätyskulutus 6,1 l/100km.
Tankkauksen ansiosta reissun lopuksi käytiin vielä uudelleen PV:n entisillä teillä ja huipennettiin ajot muutamaan mukavaan rinteeseen…

Koostevideo.

Tämäkin reitti on kyllä ansainnut uuden kiertämisen!

Leave a Reply