Savolaisia surautuksia moottoripyörillä - Random adventures on motorcycles

2016 Surautukset

Kauden 2016 avaus

4.4.2016 Mikan tämän kauden avaus. Avauksessa tuli kierrettyä pieni lenkki, kurvaillen ja testaillen pyörää sekä tietysti ukkoa. Lepokauden aikana pyörä ei ollut itsestään korjautunut, joten kausi päästäneen aloittamaan kytkinremontilla. Samoin takajarrulevy on saavuttanut vaihtorajan. Takajarru ei enää hidasta juurikaan, ainoastaan nypyttää.  Ukkokin on varmasti ruosteessa, joten liikkuminen oli erityisen varovaista. Korjaustoimet on ”näppärä” tehdä keväthuollon yhteydessä ja eiköhän se ukkokin ala siitä vertymään.

Fiilis oli kyllä huikea. Selfiä en kehdannut ottaa, ilmeen kaikki kuitenkin arvaa. Kyllä se oli mukava istuskella kelpo ratsun kyydissä piiitkän tauon jälkeen. Aikamoisen äänimaailmankin pyörä tarjoilee, kun on autoiluun tottunut. En muistanutkaan moista asiaa. Ääntä lisäsi se, ettei näin alkuun ollut tulppia, koska täytyi kuunnella kaiken maailman sivuääniä. Menohalut ei ratsulla ollut minnekään kadonnut, varsinkin näin alkuun ne tuntuvat taas riittäviltä.

Kausi on avattu, YES!!

Leave a Reply