Savolaisia surautuksia moottoripyörillä - Random adventures on motorcycles

2016 Surautukset

Kesäajokauden avaus

Samin kauden avaus venyi pitkälle huhtikuulle, liekö peräti ennätysmyöhäinen avaus.

Se ei kuitenkaan tehnyt avauksesta yhtään ikävämpää, pikemminkin päinvastoin. Surautus suuntautui sorateille Sotkanniemen suuntaan, sieltä edelleen Humalajoelle ja vitostien kautta Paukarlahteen. Mukavia pikkuteitä pitkin ajellessa löytyi useita houkuttelevan näköisiä sivuteitä tuleville surautuksille, yksi niistä näyttäisi kartan mukaan menevän korkean mäen huipulle. Eli kunhan loputkin lumet ehtivät sulaa on tuolle suunnalle syytä mennä uudestaankin.

Vaikka joissain paikoissa vielä oli auraamattomilla teillä lunta, olivat tiet muuten sulia ja pääosin melko kuiviakin. Samalla oli hyvä poistaa ruostetta ja hakea tuntumaa ajamiseen talvitauon jäljiltä. Fiilistä löytyy ja ihan hiljalleen ajeleminenkin oli todella nautinnollista.

Videokooste.

Leave a Reply