Savolaisia surautuksia moottoripyörillä - Random adventures on motorcycles

2016 Surautukset

Paukarlahden uusintakierros

Perjantai-illan ratoksi Aki ja Sami valitsivat perjantaipullon sijaan perjantaisurautuksen. Koska teiden kunnosta ei vielä näin keväällä ollut tietoa, lähdettiin ajamaan samaa reittiä jonka Sami kävi kiertämässä edellisenä viikonloppuna. Nyt lumet olivat sulaneet lähestulkoon kaikkialta mutta vettä ja mutaa riitti vielä monessa kohdin.

Reittiin saatiin mukavaa haastetta ja ”teknisiä” osuuksia kun poikettiin tieltä erkaneville poluille. Ne osoittautuivat lähes järjestään umpiperiksi mutta se ei tietenkään haitannut mitään vaan nautintoa riitti myös palattaessa takaisin tielle. Lisäksi löytyi pari uutta mukavaa hiekkatietä, yksi jopa ihan tutuilta alueilta usein ajetun tien vierestä.

Akin viime vuoden aikana hartaasti remontoima pyörä toimi hienosti ja osoittautui joissain paikoissa merkittävästi ketterämmäksi kuin kasigessu…toki voi olla myös kuskin taidoista johtuvaa mutta siihen ei luonnollisestikaan uskota.

Matkaa kertyi rapiat 80km vajaassa kolmessa tunnissa. Hauskaa oli jälleen kerran ja seuraavaa ajoreissua suunniteltiin jo tulevalle sunnuntaille, saa nähdä kuinka se onnistuu…

Videokooste löytyy täältä.

 

Leave a Reply