Savolaisia surautuksia moottoripyörillä - Random adventures on motorcycles

2016 Surautukset

RAM mountinkiä testaamassa

Mika sai vihdoin asennettua pyörään RAM telineet kameraa varten. Asensin kameran oikealle aivan etujarrun paisuntasäiliön päälle. Siitä se on helposti oikealla kädellä käytettävissä. Nyt saa ainakin hallittua milloin kuvaan, eikä tule niin paljon missejä kuin Venäjän keikalla. Kuvakulma vaan ei ole yhtä hyvä kuin kypärästä kuvattaessa. Samoin kameraa ei saa käännettyä minnekään kuvauksen aikana.

Kävin ajelemassa erilaisia teitä ja tilanteita. En toki ihan uralle lähtenyt. Kamera pysyi yllättävän hyvin paikallaan ajon aikana. Koneesta ei kantaudu kameraan juurikaan värinää kuin kiihdytyksen aikana. Kuvan tarkkuus selviää parhaiten seuraamalla nopeusmittaria. 

Kameraa ei kyllä pääse turhaan kehumaan. Ajon aikana taivas oli todella upea, mutta kamerassa se paloi käytännössä täysin valkoiseksi. Ehkä kameraan olisi syytä satsata, jos enemmän haluaisi kuvata. Kyllä tuosta tietty tolkun saa ja vähän maisemastakin yleiskuvaa, mutta tuo liian tarkka ole.

Tällä kalustolla varmaan lähdetään kuitenkin ensi kautta kuvaamaan.

Kuvamateriaalia

Leave a Reply