Savolaisia surautuksia moottoripyörillä - Random adventures on motorcycles

2017 Reissut

BST17 pakkailua

Nyt alkaa herroilla oleman kamat saatu valkattua ja pinottua. Aikaa starttiin on jäljellä enää kaksi yötä!

Mika ei ole vielä laittanut tarvikkeita laukkuihin vaan ne on kasattu vasta lattialle, Samilla on jo laukut pakattuna ja pyörässä paikallaan. Työkaluilla on oma paikka sivupalkissa välipohjan alla. Tavaroiden ”hallintaan” on tietysti käytettyä exceliä, eihän se muuten homma hanskassa pysyisikään. Yllättävän vähälle näyttää tällä kertaa mukaan lähtevien tavaroiden määrä.

Mikan kamat levitettynä lattialla.

Exceliä tavaroiden hallintaan.

Tänään saatiin uudet paidat haettua painosta joten mukaan lähtee uunituoreet logolla varustetut puserot. Nyt on myös vähän siistimpää pikee paitaa mukana. Reissulle lähtee mukaan logo-tarrojakin, saas nähdä mihin niitä tarvitaan.

Muonapuolikin on nyt kunnossa. Reissulla on varauduttu viiteen trangialounaaseen. Trangialounas maksaa enemmän kuin paikallinen ravintola-annos, mutta se on ajasta ja paikasta riippumaton. Ja mikä maistuukaan paremmalle kuin kauniilla paikalla nautittu eväs hyvässä seurassa? Toivotaan, että semmoisia löytyy (siis paikkoja) ja kelikin olisi vielä suosiollinen. Trangialounaiden lisäksi mukaan lähtee viime reissullakin mukana olleita ja hyväksi todettuja tuhteja patukoita, joilla pärjää aina yhden lounaan verran. Myös pähkinöitä on mukana reilu puoli kiloa antamassa proteiinia. Tällä kertaa kamelireput jäävät kotiin, koska viimeksi niiden käyttö oli vähäistä ja keli ei näytä tällä kertaa helteiselle. Juominen hoidetaan aina paikanpäältä.

Lähtötunnelmaa hiukan varjostaa se että Sami on hieman toipilaana poskiontelotulehduksesta ja Mikalla se on vielä akuutissa vaiheessa. Onneksi Mika sai tänään dropit kohdalleen ja toivotaan, että olo kohenee huomisen aikana. Samin tauti on jo käytännössä parantunut.

Eipä ole enää kauaa aikaa ja tunnelma alkaakin olla jo käsinkosketeltavissa!

Täältä voit lukea aiempia tunnelmia valmisteluista.

 

Leave a Reply