Savolaisia surautuksia moottoripyörillä - Random adventures on motorcycles

2017 Reissut

BST17 valmistelua

Seitsämän päivää reissun alkuun ja keli ulkona ei anna minkäänlaista toivoa… Voi vain toivoa että Romanian vuoristoissa on lämpimämpää jotta tiet on auki kun sinne asti päästään. Siis jos Suomen vähäluminen kesä sallii koko reisuun lähdön.

Toisena haasteena reissun kannalta on se, että Sami on ollut muutaman viikon kipeänä, ensin vähän aikaa flunssassa ja sitten yskässä joka on häirinnyt nukkumista pahasti. Lääkärin tuomio oli selvä, paha poskiontelontulehdus. Onneksi nyt antibiootit jne. lääkkeet alkavat vaikuttaa joten jospa tästä vielä kuntoudutaan ennen reissua.

Muilta osin valmistelut ovat edenneet jotakuinkin odotetusti eli valtaosa asioista on jäänyt viime tippaan. Toki jotain on saatu aikaankin: mopot alkaa olla huollettu siltä osin kun niitä huolletaan ennen reissua ja Mika sai myös renkaat vaihdettua maanantai-iltana.Samilla ei vielä ollut kypäräpuhelimen ”telinettä” asennettuna toiseen kypärään (jolla reissuun lähdetään) mutta sekin on nyt hoidettu…toki testaaminen on sairastelun ja säiden takia tekemättä.

Jonkin verran on ehditty myös listata asioita joita pitäisi mukaan lähteä viikon päästä mutta pakkaamista (tai edes esille ottamista) ei ole vielä aloitettukaan. Mika on tällä viikolla kolme päivää työreissussa joten ylimääräistä aikaa ei hänelläkään valmisteluille ja pakkailuille jää…

Yksi asia on kuitenkin varma, intoa molemmilla matkaajilla riittää ja reissun odotus on kovaa!

Täällä tarinaa reissun suunnittelusta.

Ja täällä myöhemmästä pakkausvaiheesta.

 

Leave a Reply